lørdag den 1. marts 2014

Fødselsdagskort

I lørdags var det min fødselsdag og dermed min tur til at modtage kort fra Fødselsdagskortgruppen, som vi har været medlem af i nogle år.

Her er de flotte kort jeg modtog - nogle af dem var kommet før selve dagen, så det var rigtig dejligt at åbne dem til morgenmaden.
Rysse

AKA/Annette

Evil Eve

Frk. Q

Randi

Hanneby

Jeg blev desværre syg, så jeg måtte aflyse de fødselsdagsselskaber jeg havde inviteret til. Først med familien til brunch og veninderne til hygge om aftenen.

Da jeg havde lånt nogle die af en af veninderne, Gitte, som hun skulle bruge, benyttede jeg mig at chancen for at få noget luft og tog forbi med dem til hende. Gitte synes jeg skulle have min fødselsdagsgave, nu  vi sås på selve dagen. Rigtig lækre kort og gaver.Minikit til PL

Sn@p mærker

Sn@p alfabeter

I dag har jeg holdt fødselsdagsbrunch for familien - en rigtig hyggelig dag, igen med lækre kort og gaver.

Af mine forældre fik jeg en hovedpude, hvor dette kort fulgte med. 

Randi og hendes mand var gået sammen med deres døtre og svigersøn og købt det halve af Hobbyboden. Udelukkende ting jeg havde ønsket mig. Dejligt at have familie og venner der forstår ens hobby.

Nadja har lavet kortet

Til sidst vil jeg lave en reklame for Addwish. Et system hvor man kan lave ønskesedler og dele med dem man mener skal se den. Hobbyboden har den knyttet til sin hjemmeside, så ser man noget man ønsker sig, kan man bare trykke på en knap, så bliver de automatisk opdateret på ønskesedlen. Man kan også selv tilføje ting med link og billeder, hvis man ikke kan finde knappen på en hjemmeside. Det rigtig smarte er, at dem der skal købe gaver, kan 'reservere' en gave, så alle andre kan se, at den er ved at blive købt af en anden. Den der har ønskesedlen kan ikke se hvem der reserverer hvilke gaver. (Nej, jeg får ikke noget for at reklamere, synes bare det er et rigtig smart system)

5 kommentarer:

 1. Uha da da sikke mange fine og lækre kort og gaver, du er da godt blevet vældig begavet, og den nye ønskeseddel lyder da helt sikkert helt fantastisk, det skal jeg da vist há kikket lidt nærmere på. Mine folk undskylder altid med, at de ikke aner en brik om, hvad jeg snakker om, så det må da lige være noget for dem at få sådan en ønskeseddel. Tusind tak for tippet.

  SvarSlet
 2. TILLYKKE. Sikke en masse dejlige kort og gaver!!
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Sikke mange fine kort du har fået.....og sikke gaver. Heldige dig.
  Netop da jeg var inde at kigge dit link, så jeg en underlig dims hvor der stod ønskeseddel - så tak for forklaringen. Så lærte jeg også noget i dag.
  God søndag.

  SvarSlet
 4. Flotte kort Solveig, det er simpelthen en fornøjelse at fylde år- på alle måder,
  klem Dorte

  SvarSlet
 5. Hej Solveig. Ved ikke om du er på facebook - men hvis du er vil jeg meget gerne være venner med dig - har en del spørgsmål omkring jeger enormt flotte slægstbog til Jeres far - har selv planer om lave en til min far når han bliver 60 år 12. januar 2015. På facebook hedder jeg: Camilla Almlund ellers er min mail calmlund@gmail.com
  Randi vil jeg også gerne være venner med hvis hun er på facebook.

  SvarSlet