søndag den 23. februar 2014

flere kort

Vores planer for en del af lørdagen blev aflyst så jeg besluttede mig for at kigge på AKAs udfordring fra sidste uge hvor vi havde fået en kuvert med materialer i og de skulle så bruges på så mange kort som muligt - lidt en udfordring for tingene passede ikke sammen :o) 
 
Men det lykkedes her er tapen på det venstre kort og teksten på det højre fra kuverten.
 
 her er lidt herrekort jeg fandt en vejledning til her faktisk fandt jeg den via AKAs pinterest board, slipset på kortet længst til højre er lavet af tape fra kuverten
 
 
 og her er gaven på kortet til venstre fra kuverten - og så nåede jeg ikke længere med det indhold, har dog en enkelt ide mere, den involverer dog lige Sille og hun nåede ikke lige på banen igår
 
 Et par enkle kort med en kærlig hilsen (jeg er blevet rigtig glad for det stempel)
 
 Og her et par kort mere med rester fra bla kortet til Solveig - kortet til højre fandt jeg inspiration til her

jeg har lige et par fastelavnskostumer jeg skal have lagt sidste hånd på, men mon det så ikke bliver til lidt flere kort, havde egentlig planlagt at fortsætte med nogle feriebilleder, men min mand vil også godt have en andel af spisebordet (laver tog) så jeg må indskrænke mig :o)

9 kommentarer:

 1. Så kom du også igennem udfordringen. Flotte kort du har fået lavet.

  SvarSlet
 2. Næh hvor de er fine - I er nogle "svesker" du og aka - og de andre der deltog i akas udfordring. Hilsen og TAK fra OSH (Fifty og Charlie)

  SvarSlet
 3. Sikke en fræk fyr din mand, sådan at forlange hans del af bordet ogs ha ha ha. Så må han se at lave et scrapværelse til dig, så du kan få lov at brede dig, når det blir nødvendigt (hele tiden) ha ha ha
  Men sikke mange kanon flotte kort, du fik lavet her alligevel, jeg ville da ønske jeg havde været bare halvt så god LOL. Godt gået.

  SvarSlet
 4. Fine kort og altid dejligt med en udfordring : )

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte alle sammen, og især fint at du fik lavet udfordringerne færdig.
  Så godt du havde pinnet mit herrekort. Godt du fik det afprøvet - det når jeg måske også en dag ? haha. Her sker så meget andet, så godt I er flittige med OSH-kortene.
  Ærgerligt I har fælleseje over spisebordet......men nogen gange KAN man altså godt indskrænke sig lidt. Hvis det absolut SKAL være.
  Tak for link til det sidste kort. God model, jeg lige gemmer.
  God søndag.

  SvarSlet
 6. Jeg skal da sige du har været flittig, Randi, flotte kort,
  klem Dorte

  SvarSlet