tirsdag den 1. maj 2012

konfirmations lo

Her er de sidste billeder jeg fik lavet i Nadjas konfirmationsalbum, de er taget af en prof. fotograf og er så flotte så jeg synes der skulle noget særligt til. Jeg har derfor valgt at droppe det princip der ellers har været i hele konfirmationsalbummet kun at bruge de teknikker jeg startede med - men her er der både mistet, stemplet med baggrundsstempler og sværtet kanter.

Jeg havde lidt udfordringer med farverne, jeg prøvede først at matche det blå i altertavlen men det blev alt for mørkt, så gik jeg efter noget gult, det var heller ikke godt, men hos Scrapfactory fandt jeg noget mønsterpair, den ene side er brugt på det første lo, og bagsiden på det andet, og det matchede fint i farverne



De store blomster er lavet af rester fra konfirmationskjolen som min mor har syet, og lidt lyseblå tyl som blev brugt til at dekorere teltet med.

 Dette er første side i albummet, baggrundpapiret var lidt for kedeligt så jeg fik brugt mit bagrundsstempel fra picturing the world, det har jeg også brugt henover bogstaverne, for de var lidt for "pæne"

13 kommentarer:

 1. Rigtig god ide at lave sådanne sider..
  De meget fine og enkelte..

  SvarSlet
 2. Rigtig smukt LO du har fået lavet

  SvarSlet
 3. Flotte layout`s du sluttede af med. Blev hun ikke rigtigt glad for dit flotte album ?

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak for roserne - jo hun blev glad for det, hun har jo set det undervejs og vidste at det nok skulle blive færdigt på et tidspunkt

   Slet
 4. Hvor er de flotte dine LO

  SvarSlet
 5. Flotte lo i dejlige farver.....

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare flotte. Kan godt forstå at hun blev glad for albummet.

  SvarSlet
 7. Sikke flotte layouts.
  Så smukke farver, og så elegant pyntede, det passer så fint til billeder og emne.
  Jeg er ret sikker på at Nadja får stor glæde af at kigge i det album nu - og senere. Og hvor er hun smuk på det portræt.
  Tænk at mormmor har syet konfirmationskjolen ! Godt klaret, for den er virkelig yndig.

  SvarSlet
 8. Rigtig flotte LOer. Det er skønt at have sådanne minder fremover!

  SvarSlet
 9. Hvor er det et flot LO, rigtig gode billeder:)

  SvarSlet