mandag den 30. april 2012

Nadja er færdigudlært

I dag er vores ældste datter færdigudlært som dekoratør, og det bedste af det hele er af hun starter i nyt job i morgen, godtnok i barselsvikariat men det er bedre end ingenting.

I morgen er det 7 år siden den unge dame blev konfimeret og i går fik jeg officielt hendes album derfra færdigt - det album er faktisk grunden til jeg overhovedet begyndt at scrappe, kort havde jeg lavet inden da - og til forskel fra så mange andre på den tid hoppede jeg direkte ud i et 12x12 lo for det have jeg læst på Gypsyqueen at man ligeså godt kunne gøre med det samme.
Albummet har som nævnt været længe undervejs, på den tid der er gået har både materialer og teknikker udviklet sig, men jeg har valgt at holde hele albummet i samme enkle stil som jeg startede med, pånær 3 lo med de billeder der blev taget af en prof fotograf.

 Med albummet fulgte en gave, og et "kort" i form af et værktsøjsbælte, en u-undværlig beklædningsdel for en dekoratør, det er lavet efter denne vejledning

9 kommentarer:

 1. At ting er længe undervejs er et kendt fænomen. Jeg sidder disse dage og laver 'Mit første år' fotoalbum til min mellemste søn som skal konfirmeres i maj!!
  Jeg er sikker på at din datter kommer til at sætte stor pris på albummet.
  klem fra Dorte

  SvarSlet
 2. Fedt du nåede at bli' færdig med albummet allerede he he, og flot værktøjs bæltekort !
  Ha' en dejlig aften...
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 3. Super kreativt kort... ligner jo næsten den rigtige taske. Også et fint album. Ha en fin aften

  SvarSlet
 4. STORT TILLYKKE til Nadja, som jeg jo føler, jeg kender.
  Flot klaret, og oven i købet få job også. Det er vist kun de bedste, der oplever det.
  Superflot kort du har lavet til hende.
  Og så det fine album. Dejligt at få afsluttet det projekt, ikke ?

  Gypsyqueen satte også mig i gang lige før Henriettes konfirmation i 2007. Så det er sjovt at se de 2-3 stykker papir sat sammen med 1 foto, 1 bånd, 1 blomst, 1 brads...og så var det et layout.
  Måske er det godt nok at der er sket en udvikling med scrapbooking....eller er det os ?

  Jeg håber Nadja nyder albummet og alle de timers arbejde, der er lagt i det. Og så nyder at være færdiguddannet. Det er altså så stort.

  SvarSlet
 5. UPS......Skulle absolut også hilse fra resten af familien, som jo også kender Nadja !

  SvarSlet
 6. Hvor er det værktøjsbælte bare blevet flot og det album må hun helt sikkert blive glad for. Tillykke med hende.

  SvarSlet
 7. Pyh det må være SÅ dejligt at få det album færdigt. Kortet er en hamrende god ide, og meget flot. Tillykke med datteren

  SvarSlet