onsdag den 25. april 2012

3 hurtige

På SAM købte jeg to TH embossingfoldere, der ligner metal. Randi havde noget klæbende folie, som jeg har brugt på det første kort - jeg startede med at klæbe det på et stykke karton.

På dette kort har jeg brugt noget "metalpapir" købt i Tiger, det giver også en rigtig god effekt, selv om papiret er rimelig tyndt.

Det sidste kort, er et forsøg på at lave et "aka"kort, hvor jeg har brugt en Spellbinder, til at skære kortet ud. Stemplerne er seneste indkøb - jeg er blevet ret vild med de stempler. Jeg synes selv det er lidt for bart, men alligevel ret sødt.

11 kommentarer:

 1. Fede kort du har fået lavet!!

  SvarSlet
 2. Fine kort du har fremstillet.

  SvarSlet
 3. Fine kort - er begge metalbaggrunde lavet med embossing-foldere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, begge kort er lavet med embossingfoldere - det er nogle fra Tim Holtz

   Slet
 4. Det er så flot det du har lavet ...

  SvarSlet
 5. Søde kort. Jeg har ikke set de embossingfoldere, før. Men de giver en fed effekt. Lækre tøzer du har sat på kortene

  SvarSlet
 6. Lækre kort du har fået lavet - de motiver er da bare fantastiske

  SvarSlet
 7. Dine metalkort er bare super flotte.. Kan godt følge dig i at det sidste er lidt bart, men sødt er det. Du kan jo altid stemple lidt mere på, hvis du ombestemmer dig.

  SvarSlet
 8. De metalkort er da bare superflotte. Det første har jo samme mønster som de der køreplader i jern....smart, og meget maskulint. Men billedet glæder nok også en mand mere, end det glæder en dame....hihi.

  Rigtig flot kort med ministempler. De er så sjove at lave ting med, og jeg er altså faldet pladask for dem.
  Sødt at lave de små spellbinderskort også på den måde ! Jamen mulighederne er jo uendelige. Og så synes jeg da, det er fint "fyldt ud". De er så søde.
  Det kommer til at ligne børnehavearbejde, hvis der kommer for meget på. (begrænsningens kunst er svær for os scrappere.)

  SvarSlet