fredag den 4. maj 2012

Scrapgave

Som tidligere nævnt er Randis ældste datter, Nadja, blevet færdig med sin uddannelse som dekoratør. Vi havde talt om, at det ville være en god idé at købe en Big Shot til hende, men vi skulle også være sikre på, at det virkelig var noget hun ønsker sig. En dag hvor vi scraphyggede med Rysse nævnte Nadja selv, at hun overvejede at ønske sig en - og uden vi havde aftalt det, sagde Rysse, at man da ikke kunne leve uden en Big Shot.

Da det var på plads, var det bare at finde ud af, hvem der ville være med i gaven og hvor meget vi kunne få. Det endte med, at Nadjas forældre, søster, bedsteforældre (begge hold), moster, faster og en fætter er med i gaven.

Her er det vi har købt til hende - det meste er noget Nadja havde skrevet på sin ønskeseddel


Da Nadjas fagprøve skulle samles, mødte Randi og Nadja op hos Solveig, hvor vi havde et stort "bogbinderværksted". Nogle af resterne tog Solveig til sig, og fik lavet dette kort. Den hvide baggrund er tapet, bogstaver og blomster er også tapet der har fået lilla distress stain. Det eneste der ikke har været brugt til opgaven er bling'et i midten af blomsterne. 


Dette kort sendte Solveig til Nadja, så hun havde det mandag, hvor hun blev udlært. Køerne er en ting de to har sammen, som ikke helt er til at forklare, men Nadja var helt med på, hvorfor de er på kortet.

Hvis du stadig hænger på, så rigtig god St. Bededag - og god weekend. 

Tak fordi du kiggede med

12 kommentarer:

 1. Ejjj det da en HELT FANTASTISK gave i har slået jer sammen til..
  Hun må blive ellevild når hun modtager den...

  Sjovt med kortene.. Synes det sødt med køerne på ;)

  også rigtig god st. bededag til jer :)

  SvarSlet
 2. Sikke en lækker gave hun får, den bliver hun med garanti glad for og søde kort.

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 3. Hold da op, jeg tog gerne en uddannelse til, for sådan en gave, ha ha. Nej jeg har en Big Shot, det bør en hver scrappe jo have:) Men for pokke hvor jeg tror hun bliver glad:)
  Rigtige flotte kort:)

  SvarSlet
 4. Wauw en flot gave - hvem ville ikke give et ben for den ( kan jeg ikke tilbyde min højre arm, så kan jeg ikke scrappe)

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn gave, hun må da bare blive så glad, så glad. Fine kort, der er lavet dertil. Fortsat god bededagsferie

  SvarSlet
 6. Dejlig gave, og så er hele familien samlet om den. Skønt
  God bededagsferie

  SvarSlet
 7. Sikke en lækker gave ! Der er jo et totalt grundsæt - og så lidt mere.....
  Nadja må da virkelig blive glad for det hele - den heldige unge dame.
  Flot flettet kort - og også det med køer på. Jeg har godt nok aldrig forbundet Solveig med landbruget.....men man kan jo bliver overrasket....haha.

  Hils Nadja igen, og sig at hun nu må til at overveje at få egen blog.

  God Bededagsferie til jer alle.

  SvarSlet
 8. Hold da op en lækker gave, jeg gætter på hun går helt i selvsving, forlader festen for at scrappe - i kommer nok ikke i kontakt med hende igen den næste uges tid....

  SvarSlet
 9. Sikke en flot gave. Den må da falde i god jord.
  Fine kort.

  SvarSlet
 10. Lækker gave og fine fine dies dertil.

  SvarSlet
 11. Lækker gave hun får. :)
  Hun bliver sikker glad for det.

  Lækker dies!!!!! :)

  SvarSlet
 12. Super lækker gave hun fik. Jeg er sikker på hun blev vildt glad. Nu mangler de bare en større lejlighed, så hun kan få sit eget scraprum. For det bliver hun da snart nødt til at have med alle de ting hun har.... siger en der har ALT for meget, men alligevel ikke kan undvære noget af det. Hils hende mange gange.

  SvarSlet