torsdag den 17. maj 2012

Hyggescrap med to småpiger

Min veninde og hendes 7 årig datter skulle i dag komme og hygge med noget "klippe/klistre". Da lillesøster på 5 hørte det, ville hun også med. Den store af pigerne havde mange ideer, hun ville lave kort og kurve og æsker og, og, og... Til jul havde jeg lavet en kurv til dem, så det var vist et af ønskerne for hvad der skulle laves. 

Kurvene lavede moderen og jeg det meste af, og så kunne pigerne bare gå i gang med at pynte. Mormor og morfar har fødselsdag i næste uge, så de blev enige om, at lave en til dem hver. 

Da kurvene var lavet, gik vi over til at lave kort, også til bedsteforældrene. Der blev stemplet med ministempler og sat forskellige udskæringer på. 

En rigtig hyggelig formiddag, og vi blev hurtigt enige om, at de skal komme igen en anden dag. Deres far har fødselsdag i juli, så det kan være det skal være inden da, så de kan lave gaver til ham. 

Her er et par stemningsbilleder

9 kommentarer:

 1. super hyggeligt ialtfald og fine sager. god ide, børn elsker jo klippe klistre

  SvarSlet
 2. Det ser bare super hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 3. Det er næsten som når mine børnebørn stiller her, der er bare meget mere rod, men det hører med til hyggen, og det at de stolt viser det frem de har lavet, sådan er det også her, da Lause var færdig med sit minialbum til veninden og skulle hjem, kom hun selv og sagde: skal du ikke fotografere det til din blog farmor. de unger er bare så dejlige. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Uhh det ser superhyggeligt ud...

  SvarSlet
 5. Det lyder som en hyggelig dag!

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig hyggeligt ud.

  SvarSlet
 7. Ihh hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 8. Sikke I hygger jer. Dejlige billeder.
  Tænk at få lov at komme ind i dit scraprum og fornøje sig......det må da være sjovt.
  Og du må da nyde at være legetante....
  God fredag til jer.

  SvarSlet
 9. Hvor ser det hyggeligt ud. Dejligt at få indøvet nye scrappere og sikke nogle flotte ting de fik lavet.

  SvarSlet