mandag den 20. juni 2011

feriealbum til billetter, bonner og andet godt

Hmm, jeg kan ikke få lov at skrive tekst over det første billede - men så må det jo blive under.
Jeg er igang med et minialbum lavet af kuverter og samlet med Bind-it-All - det er meningen det skal bruges på vores ferie, dels til at føre lidt dagbog (nok mest som stikord) og til at gemme div. bonner, brochurer, billetter - jeg plejer at samle disse ting på hver ferie, men de ender altid alle mulige steder og når vi kommer hjem får jeg dem ikke samlet på et sted - jeg håber det vil hjælpe lidt på denne måde
Coveret er dækket med noget papir fra Karen Marie klip - for- og bagside er ens, jeg har bare ikke besluttet hvordan det skal pyntes endnu
Her kan man se den første side
synes kuverterne var liidt for kedelig så jeg tænkte jeg ville prøve lidt forskellig udsmykning og få brugt de sidste af min mønsterpapirrester - og samtidig får jeg dækket firmalogoet på kuverten, vi har skiftet logo på arbejdet så jeg har nuppet nogle af dem med gl. logo i stedet for at smide dem ud!
Jeg har brugt nogle af mine nye stempler, for så var der anledning til også at få prøvet dem


2 kommentarer:

  1. Ha - Så har du samme problem med teksten, som jeg har haft på det seneste. Så jeg skriver lidt, og så sætter jeg foto ind. DEN skal ikke bestemme, hvordan jeg vil ha det !

    Det ser rigtig fint ud med dine genbrugskuverter. Og rigtig gode intensioner om at passe på alle de løse ting fra ferien. Åh hvor jeg kender det.

    SvarSlet
  2. Hvor er det en god ide at bruge de kuverter til noget fornuftigt, og findes der noget der er mere fornuftigt end minialbum? jeg mangler bage at se hvor store er de kuverter? v.h. morkaren.

    SvarSlet