søndag den 20. marts 2011

Kortmester opgave 4, og et fødselsdagskort

Så fik jeg også lavet mit bidrag til kortmester opgave 4, det er samtidig et fødselsdagskort til den unge dame, der blev 1 år i onsdags, og jeg tror billedet er derfra. I morgen skal hun fejres med hele familien.

Det var slet ikke meningen den unge dame selv skulle med på kortet, udgangspunktet var faktisk et stempelaftryk jeg fik af fødselsdagskortgruppen - men da jeg havde valgt karton og papir, viste det sig at motivet på aftrykket simpelthen var for stort til det kunne blive pænt, og størrelsen på kartonnet satte en begrænsning, derfor den unge dame, hurra for farmødre der ta'r mange billeder :o)


 og bagsiden, jeg har ikke noget personligt stempel - så dette har jeg printet ud i stedet

4 kommentarer:

 1. Rigtig sødt kort, og sikke en skøn unge !
  Utroligt sødt forårspapir du har brugt....og så det fine bagside-"stempel". Det er da lidt smart, for så kan du jo selv bestemme ordlyden fra gang til gang.
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare lækkert.. super kær tøs det må da være et fantastisk kort for forældrene at gemme fordi det er så personligt...

  SvarSlet
 3. Det kan da vist ikke blive mere personligt, sikke en skøn lille pige, og et dejligt kort passer perfekt sammen. bagside "stemplet" er en god ide, og man kan jo bruge en spellbinder til at gøre det lidt mere fint med. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Jamen det er da et skønt, farverigt, tøset kort og et dejligt fødselsdagsbarn. =0)

  SvarSlet