søndag den 13. marts 2011

Kortmester opgave 3,

der skulle laves kort til opgave 3 hos Scrapsisters og til Eva fra fødselsdagskortklubben der havde fødselsdag i fredags, så det blev 2 fluer med et smæk.

Jeg har liftet det kort jeg fik af Dorte til min fødselsdag, og de stempelaftryk jeg har brugt inden i og bag på kortet fik jeg sammen med nogle af de andre fødselsdagskort jeg fik. Billedekvaliteten er ikke den bedste, men det opdagede jeg først da kortet var røget afsted til Eva :o)

Lettere overbelyst (tror jeg) kortet var for tykt til at gå i scanneren


Farverne på dette billede er mere rigtige, basen af kortet er lyseblå

og som Dorte har jeg også pyntet bagsiden, men jeg har ikke noget personligt stempel, og printerne var løbet tør så jeg kunne ikke lavet et, men så blev det en fødselsdagshilsen mere.og nu tror jeg altså det er ved at være, foråret må være lige om hjørnet, i dag spiste vi frokost i det fri, faktisk sad vi ude fra ved 11-tiden og til vi pakkede campingvognen sammen og tog hjem ved 3-tiden, billedet er taget med mobilen, og min mand fik lige cuttet lidt af hovedet, men til gengæld kom vores "plejebarn" med :o)

2 kommentarer:

 1. Hjælp, mit første "lift".
  Fint kort, det er ikke altid så let med de farver.
  klem fra Dorte

  SvarSlet
 2. Flot lift, og sjovt at genkende visse påklistrede ting. hihi. Dorte er utrolig til pynt på alle sider. Så godt vi får lidt inspiration der.
  Sidde ude at få frokost ??? Utroligt. Og din mand har da også en pæn underkrop .... fnis.
  Jeg glæder mig meget til frokost i det fri. For det er bare surt vejr i disse dage.

  PS: Min søster havde en dag været på blogrundfart, og havde set et kort med nogle små blomster på. Hun syntes det var sjovt at andre også havde fundet de blomster, for de var nemlig købt i Tyrkiet. Så opdager hun, at det er mig der havde lavet kortet med de blomster hun gav mig i pakkekalenderen ! Det var det grønne kort til Solveig. Så det er altså tyrkiske blomster der er brugt. Og så kunne hun ikke huske, hvor hun havde set det. Men så er det jo dejligt med en kvik storesøster...haha.

  SvarSlet