fredag den 11. april 2014

SAM og Inka Gold

I sidste weekend deltog vi på SAM sammen med Nadja, Eva Rysse og vores mor. Det var som sædvanlig en rigtig hyggelig weekend, hvor vi fik sladret, shoppet og var lidt kreative. 

Randi, Nadja og Eva - mor var nok ude og shoppe

Hobbyboden havde, begge dage, Make n' Take med stencils, lørdag med Distress Ink. og søndag med Inka Gold. Jeg opdagede desværre for sent den om lørdagen, men søndag stod jeg klar da Karina 'åbnede' for dagens Make n' Take. Her blev jeg introduceret for et, for mig, nyt produkt der hedder Inka Gold. På Hobbybodens hjemmeside står det beskrevet sådan: "Cremevoks med metalglans. Meget nem at påføre overflader som papir, træ mm. Ved polering fremhæves en endnu kraftigere glans." 
Det var rigtig sjovt at arbejde med - når man smører rigeligt på, kan det mærkes på papiret, hvilket giver en sjovt effekt når man bruger det på stencils. Karina har eksempler på sin blog

Jeg var nød til at købe et par bøtter i forskellige farver - og har efterfølgende brugt en masse tid på, at se Youtube videoer og leget med det. 

Her har jeg blandet voks med vand og farvelagt et styk. hvidt papir, og har derefter brugt en embossing folder på den. 

Tålmodigheden rakte ikke til det blev tørt,
derfor de hvide pletter

Blomsten er stemplet på et stk. farvelagt papir og klippet ud, og sat på med 3D puder på kortet.

Det kan være lidt svært at se, men det giver et ret lækker metallook. Det er i hvert fald noget jeg skal eksperimentere mere med.

God weekend

3 kommentarer:

 1. Det er bare super flot det du har lavet. Har selv lige fået et par stykker, men har ikke nået at lege så meget endnu, men skal helt sikkert igang, da jeg er enig i, at det gi´r en rigtig fed effekt.

  SvarSlet
 2. Hyggeligt, at du deltog i make&take. Flotte ting, du har lavet.

  SvarSlet
 3. Uha, det ser fint ud. Det inka gold har jeg kun hørt om , men ikke afprøvet....endnu !
  God påske til alle blogejere.

  SvarSlet