søndag den 20. april 2014

5 kort

Da vi lavede alle kortene til OSH gik det op for mig, hvor meget jeg havde savnet at lave kort. Jeg har ikke lavet så mange det sidste års tid, for jeg kan ikke komme af med dem. 

Disse to er lavet med stencils og Inka Gold, da jeg ville 'polere' det blå, var det ikke rigtig tørt, og derfor smittede farven af. Det synes jeg gav en rigtig god effekt, så jeg gjorde det på hele området. Banneret er farvelagt med Inka Gold der er blandet op med vand. 


Da jeg havde lavet det blå kort, lavede jeg dette. Her ventede jeg til det var helt tørt og brugte så Distress Ink. på det

På dette kort, er bladranken en stencil der er brugt Inka Gold på. Blomsten er fra Memory Box, også med Inka Gold. 


På SAM så jeg første gang disse søde katte, men da jeg ville købe dem, var de udsolgt alle steder. Nu har jeg fået dem, og dette er det første kort jeg har lavet med dem.


Her har jeg delvist brugt teknikken med 'One layer card'. Træet og bladene er i et lag - noget af et arbejde, at klippe alle de blade ud, og få dem til at passe. Fuglebur og græs er sat ovenpå. Baggrunden er orange, det er bare svært at se her.


God påskesøndag til alle

5 kommentarer:

 1. Fine kort alle sammen
  God påske.

  SvarSlet
 2. En masse rigtig fine og flotte kort her også, jeg er jo ret vild med dies he he, og du har virkelig brugt dine fint her, alle er bare flotte.
  Rigtig god påske til dig også.

  SvarSlet
 3. Du går da helt amok med det Inka Gold! Det ser godt ud!
  God påske.

  SvarSlet
 4. Inka Gold ! Det ser altså spændende ud...måske skulle man kigge lidt nærmere på det.
  Flotte kort du har lavet. De katte har jeg set flere steder nu....dem har jeg så heller ikke....suk, suk,....
  God dag til dig.

  SvarSlet