lørdag den 7. december 2013

7. december - 4. dag i Hamburg

Vi startede dagen med at sove lidt længe og have en meget rolig start på dagen. Da vi alle var klar kørte vi til en butik med modeltog osv. som Randis mand gerne ville besøge. Her blev handlet godt ind af små dimser og andre sager. Hans julegave fra det meste af familien blev også købt, og jeg håber han lukkede øjnene da han betalte for det :-)

Bagefter kørte vi til den gamle Elben tunnel. Et sjovt byggeri som desværre er lukke for kørende trafik på grund af renovering, men så fik vi lejlighed til at gå gennem tunnelen i stedet for

Da vi havde været en tur under Elben og tilbage igen kørte vi mod centrum. Dels for at sige farvel til bye, dels for at få noget frokost og dels for at jeg kunne se på støvler, for dem jeg havde med hjemmefra kan ikke mere.

I centrum var der rigtig mange mennesker, vi fandt heldigvis et sted i Europa Passage, hvor vi kunne få noget at spise. Og efter at have forvirret damen og os selv lykkedes det til sidst.

Vi opgav at finde Deichmann i centeret, men valgte i stedet at gå i den vi havde set i byen. Her fandt jeg hurtigt et par støvler jeg kunne lide både udseende og prisen på og så gik vi til kassen.

Udenfor blev vi hurtigt enige om, at vi havde set det vi skulle af byen og julemarkederne, både fordi det regnede men meat af alt fordi der var så mange mennesker, at vi havde svært ved at holde sammen, bare os tre.

Nu er vi ved at gøre klar til at få nogle lækre bøffer til aftensmad. Vi har pakket, så vi er klar til at køre hjem i morgen tidlig. Så aftenen skal bruges på at hygge.

God restweekend og tak fordi du læste med så langt

3 kommentarer:

 1. Jamen så får I straks en frisk hilsen herhjemmefra. Håber I hygger jer med bøffer mm.
  I har da godt oplevet og shoppet en del i de dage I har været på eventyr. Men at du ligefrem har slidt et par støvler op, er da utroligt.
  Sjovt med billederne fra Elbtunellen. Jeg husker, at det var "næsten hjemme", når vi havde været på teltferie sydpå - for 100 år siden.

  I har jo undgået det værste vejr vi har haft herhjemme i mange år. Men måske oplever I noget, når i kommer til Kbh. Der er åbenbart vand mange steder i gaderne.

  God hjemrejse - og god aften til jer alle.

  SvarSlet
 2. Lyder som on I har haft alle tiders ferie dernede, og som Anette siger, så slap I da for det værste vejr her i mands minde. Håber I har en sidstye super hyggelig aften ddrnede og får en rigtig god tur hjemad imorgen. Kør sikkert og pas godt på jer selv.

  SvarSlet
 3. Det kalder jeg at hygge sig! I oplever da en hel masse. Det er da rart at få ordnet julegaver oven i købet. Hav en god tur hjem

  SvarSlet