mandag den 12. august 2013

Robbie Williams

Min sommerferie startede med en koncert med Robbie Williams - jeg skulle have været til den koncert med Take That der blev aflyst for 2 år siden, så forventningen var ekstra stor. Som sædvanlig leverede han varen, og det var igen en hel fantastisk oplevelse.

Forsiden er billetten og det bedste billede fra koncerten - det er taget fra storskærmen, jeg var desværre ikke så tæt på. Side 2 er med Olly Murs, der varmede op for RW, han spiller glad engelsk pop - han var så god, at vi dagen efter købte billetter til hans koncert i oktober.Side 3 og 4 er i PL style - billederne er ikke så gode, for selv om jeg synes vi havde gode pladser, var vi alligevel langt fra scenen, og Mr. Williams stod ikke stille så længe af gangen, at det var til at tage ordentlige billeder.Min sommerferie er nu forbi og det er tilbage i trædemøllen - men det gør ikke så meget, for jeg kan se frem til et efterår med en masse spændende opgaver.

Rigtig god uge til alle.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med fotos og pl og lo om en god op blevelse så lige meget om fotos ikke er de bedstre,det er jo dig og dine der skal ha minderne.
  hilsen lilla

  SvarSlet
 2. Fine, fine LO og PL fra en minderig dag. Godt du fik erstatning fra den aflyste koncert. Det husker jeg godt var en stor skuffelse for dig og flere. Er det virkeligt 2 år siden ? Er du sikker på det ? Jeg syntes, det var i sidste måned.....Underligt som tiden løber.
  God arbejdslyst. Arbejde er sundt, siges der.....Husk det derude i trædemøllen.

  SvarSlet
 3. Flotte sider, du har lavet med Robbie.
  Du må have en ny god uge.

  SvarSlet
 4. Sejt...Jeg er en smule grøn !

  SvarSlet
 5. Flotte sider du har lavet.

  SvarSlet