søndag den 4. august 2013

Nu prøver jeg Project Life

Efter at have set hvor let det er at dokumentere sin hverdag via Project Life, har jeg nu kastet mig over det. Jeg var ellers ikke meget for det, da det kom frem, for jeg synes det så lidt rodet ud. Men det er jo svært at se, når det er små billeder fra folks blogge.

Da mit liv ikke er så spændende, at jeg gider lave sider hver uge, har jeg besluttet mig for, at jeg laver noget, når jeg synes der er noget jeg vil dokumentere.

Lige nu er jeg i gang med tre projekter. Et fra en koncert, et fra en tur rundt i København og et fra vores familietur til Skagen i september sidste år. Indtil videre har jeg fået lavet den første side. Familiebilledet er taget ved Vesterhavet
Jeg har ferie i den næste uge, så må vi se hvor meget mere jeg får lavet.


5 kommentarer:

 1. Rigtig god start. Jeg håber, at vi må se mere.

  SvarSlet
 2. Må indrømme, det er heller ikke noget, der har fanget mig overhovedet, men man ved jo aldrig, om man ændrer mening hen af vejen kan jeg se ha ha ha.

  SvarSlet
 3. Det kender jeg godt, det tog også mig noget tid før jeg kunne se idéen med projekt life men nøj nogle flotte sider der bliver lavet rund omkring. Dit billede med skyggerne er super flot, glæder mig til at se dine PL sider.

  SvarSlet
 4. Det er da en fin start, og billedet husker jeg godt fra tidligere.
  Jeg er heller ikke med på PL, mest fordi jeg har lavet det i SÅ mange år til Henriettes skole - hver dag. Så jeg synes jeg har dokumenteret nok.
  Men jeg har lagt mærke til, at en helt almindelig uge hos PL-magerne, kan komme til at virke spændende, for der sker faktisk mange ting, som man nok ikke lige tænker over. Kun hvis man er på jagt efter de gode fotos og sjove oplevelser. Så ideen er nok slet ikke så dum endda.
  Glæder mig til at se mere - på din måde.

  SvarSlet
 5. God start. Jeg familiebillede er bare kanon godt.

  SvarSlet