tirsdag den 7. august 2012

Indkøb i Manchester

Jeg er for tiden i Manchester, for jeg har fulgt en dreng på fodboldskole hos Manchester United. Imens hygger jeg mig i byen, indtil vi mødes igen i lufthavnen på fredag.

I går var jeg rundt og kigge på byen, og fandt bl.a. de to butikker der har en smule til scrapbooking, og det er virkelig en smule. Men jeg fandt noget papir i engelske farver, som jeg tænker vil være gode til de LOs jeg skal lave fra turen. Og så fandt jeg et blad, drt var nu ikke så meget bladt jeg var interesseret i, men de stempler der fulgte med. Jeg kunne hurtigt se, at det var stempler jeg gerne ville betale 25,- for, selv uden blad

På min rundtur i byen, kom jeg forbi The National Football Museum, og da der var gratis adgang, gik jeg ind for at se nærmere på det. Det var ret sjovt, dels pga. alle billederne, men ikke mindst at se alle de mænd der gik rundt med julelys i øjnene og et salig smil om munden. Det var ikke mange kvinder der var der. Jeg gik og grinede lidt for mig selv, både af mændene men også fordi jeg gik og tænkte i scrapbooking når jeg tog billeder. Da jeg fortalte det til Randi i en sms, beroligede hun mig med, at det var meget normalt.

4 kommentarer:

 1. Kan sagtens genkende det med at tænke i scrapbooking når man tager billeder :)
  Håber du har en dejlig ferie :)

  SvarSlet
 2. Ha ha du hygge rigtig :)
  Super flotte stempler, det blad havde jeg også købt:)

  SvarSlet
 3. Det var da nogle fine stempler, der fulgte bladet.
  Godt at få et stille grin =D

  SvarSlet
 4. Årh... kan lige se det for mig. Jeg tror også at jeg havde gået og smilet lidt for mig selv.

  God weekend Rysse

  SvarSlet