søndag den 12. august 2012

Det lykkedes!

Inden vi tog på ferie viste jeg min hjemmelavede sommerferiesmash og var jo lidt spændt på om jeg nu også fik lavet noget - men det gjorde jeg faktisk, vi kom hjem fredag aften, og lørdag eftermiddag lagde jeg sidste hånd på selve dagbogen. Der skal laves et par sider mere, men det er mere nogle betragtninger om turen og hvad der skal gøres anderledes næste år.

Albummet gaber noget, så jeg kommer nok til at skifte spiralen til en der er noget større, men det var jeg klar over da jeg startede.
Første side, med notater, færgebillet, regning fra campingpladsen og fra boardershoppen:
 Nadja havde også lavet en dagbog, lidt praktisk for vi brugte de samme billeder - der var kun plads til 1½ stk. 10x15 billede i højden på siden, så af og til valgte jeg at printe samme motiv 2 gange på samme billede og vi kunne dele. Denne side har jeg fået pyntet med noget af det pynt jeg havde medbragt:
 Da jeg lavede bogen havde jeg tænkt at sætte nogle kuvertere ind hist-og-pist men glemte det, der er kun nogle tags få steder, men jeg havde i stedet medbragt både kuverter og store spillekort som jeg havde lavet hulller i siden på, og ved at klippe et lille hak ind til hvert af disse huller kunne jeg presse den ned over ringene og dermed få sat en ekstra side ind, her er det en kuvert hvor jeg har sat karton på begge sider inden jeg satte billederne på.
 Vi fik disse søde bagerposer når vi hentede morgenbrød, de blev straks gemt :o) for de kunne passende indeholde div. brochurer vi fik. På denne har jeg simpelthen klippet den hullede kant af en af de store kort og limet ind i folden på posen. Nogle af poserne har fået billeder og journaling på, og nogle er blanke og indeholder bare brochuren.
 Her har jeg igen sat en kuvert ind og så limet billeder på begge sider. Nadja havde medbragt nogle små gennemsigtige poser så vi kunne få lidt sten o.lign. ind i albummet, har dog måtte "forsegle" den med glossy accent for den var kun lukket med en lille tape-dims
 Her har jeg igen indsat kuvert, og lagt brochuren i og bagpå kunne jeg passende sætte nogle billeder og lidt journaling.
Jeg fandt hurtigt ud af at det papir jeg havde valgt var alt for mønstret og uroligt, så det var svært at putte pynt og lign. på - så det droppede jeg, og har kun nogle få steder sat et kamera på og har i stedet teget rundt om alle billederne. Næste gang skal det være på roligere eller ensfarvet papir, og der skal en billig hvid kuvert ind mellem hver side til at sætte ekstra billeder på, og så kan den evt. fjernes hvis ikke den skal bruges.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det en skøn Smash du har lavet! - og endnu bedre fordi den er hjemmelavet :)

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage. Lækker Smash. Tak fordi, vi måtte kigge med!

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage.

  Lækker smash du har. :)

  SvarSlet
 4. Det er bare en rigtig fin smash du har lavet, mens du var af sted. Spændende sider med mange sjove ting du har fået plads til.
  Tak for kigget....og rigtig god ny uge - sikkert med en alm. hverdag igen.

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at sen i virkeligheden!

  SvarSlet
 6. Sikke en fin smash du har lavet

  SvarSlet
 7. Rigtig flot smash bog du har lavet og hvor er det genialt!! du har lavet den selv. Det må gøre det hele endnu mere fantastisk at kigge i.

  SvarSlet
 8. Fed smash. Det er lige noget i den retning jeg sigter efter, når vi skal afsted. Så jeg har lige slugt af dine gode råd.

  Velkommen hjem. Glæder mig til at høre meget mere om Jeres tur.

  Knus Rysse

  SvarSlet