mandag den 27. december 2010

Scrap gaver

Hvor heldig kan man være når man får næsten alt hvad der står på scrapønskesedlen:

Både mine forældre og mine døtre havde allieret sig med Solveig, så der var blevet købt scrapsager i lange baner både på nettet, og på en hemmelig tur til Love2Scrap

Jeg er en af dem der er så heldige at det altid er helligdag på min fødselsdag, for jeg havde fødselsdag i går 2. juledag, jeg fik dog min gave 1. juledag for der var vi samlet hos Solveig til julefrokost; vores forældre, vores ældste datter og hendes kærest og selvfølgelig min mand, vores yngste datter måtte desværre blive hjemme i sin seng med en hidsig hoste og forkølelse.
De havde valgt at slå sig sammen, så jeg fik en lækker striktrøje og så lidt flere lækkerier, så jeg er glad for jeg har fri i næste uge for der skal leges:


Jeg er, som Solveig skrev i går, med i fødselsdagskortklubben hos Scrapsisters og den sidste uges tid eller mere er der dumpet den ene kuvert efter den anden ind af brevsprækken - alle meget spændende og en del lidt tykke - men alle med en bemærkning om at den først måtte åbens 2. juledag. - puha det holdt hårdt - men dejlig da jeg endelig kunne åbne dem - og det er nogle rigtig flotte kort jeg har modtaget - jeg skal nok vise dem frem, vil blot lige vente, der bør komme et par stykker mere, så de kommer nok når postdk har fået gravet dem ud af snebunkerne.

Vi valgte at holde fødseldsdagen da vi alligevel var samlet 1. juledag har vi holdt en hygge-hjemme-dag i dag og jeg har fået leget lidt med nogle af stemplerne, nemlig det ene fra Kanban og baggrundsstemplet fra Hero Arts, men jeg tror I kommer til at se mere til begge dele

2 kommentarer:

  1. Hvor er du bare heldig ! Sikke mange dejlige ting, du har fået. (godt med en scrapper som indkøbsguide)
    Hvis der er noget af det, du ike gider have....så vil jeg da gerne hjælpe dig af med det....LOL. Jeg kunne bruge det hele.

    SvarSlet
  2. Rigtig hjertelig tillykke, glæder mig til at se alle kortene.
    Krammer Heidi

    SvarSlet