lørdag den 17. december 2011

Det er jul - det er cool...

...det er nu vi hygger os bedst!

I går fik jeg lavet de julekort jeg skal sende i år. Jeg skiver ikke så mange julekort, for jeg er gået over til, kun at sende til dem, der også sender til mig. Eller i hvert fald gjorde det sidste år :-)

Jeg havde længe haft en idé til, hvordan min nye frimærke-Spellbinder kunne bruges - og det blev så til årets julekort. Rudolf er desværre ikke min egen, den var en del af juleswappen fra tidligere på året. Jeg har fortalt Randi at jeg ønsker mig den i fødselsdagsgave. Stemplet har fået en gang klar embossing.

Ikke nok med jeg har fået lavet og skrevet julekort, har jeg også lavet til/fra kort, der skulle mange til, for jeg havde lovet også at lave til Randis ældste datter. Og så har jeg i øvrigt også lige syltet en gang rødbeder. Så alt i alt en rimelig produktiv dag.

Rigtig god restweekend til alle.
7 kommentarer:

 1. ihh sødt.. ja jeg sender mer eller mindre osse kun til dem der sender til mig. men alligevel har jeg iår osse sendt til andre, det sætter nogle gange lidt gang i folk og så får man pludselig kort fra dem osse.. dejligt..

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig sødt kort og den spellbinders passer jo fint til julekort.
  Du er ligeså heldig som mig at have en søster, hvor man kan lægge ønsker ind...hihi. Og jeg kan godt fortså du ønsker det rensdyr.

  Jeg må indrømme at jeg har lavet et julebrev på hvidt A4 papir i år. Så jeg er virkelig sunket dybt....Men jeg skrev, at alternativet var ingen julehilsen. Så jeg håber på taknemmelighed rundt i de små hjem. Men underligt, når man tænker på hvor mange hundrede julekort jeg har lavet...

  God lørdag aften.

  SvarSlet
 3. Sødt kort !! Rudolf er da skøn. Er sikker på han står på mange ønskesedler i år :)

  Fortsat go' weekend :)

  SvarSlet
 4. Ja det er rigtig rigtig sød den ren. Oh hold da op hvor har du været produktiv.
  Jeg er desværre lidt den type at jeg skriver til mange + køber julegaver uden at få igen...

  SvarSlet
 5. Cute kort! Det skal nok bringe glæde!

  SvarSlet
 6. Kanon sødt kort og en god løsning på julekortene.

  Knus Eva

  SvarSlet