lørdag den 19. februar 2011

Bedre sent end aldrig

Jeg har tidligere vist de lækre kort jeg fik tilsendt fra de forskellige medlemmer af "fødselsdagskortgruppen" - der manglede dog et par stykker.
Anja opdagede at mit fødselsdagskort ved en fejl var kommet i en bunke med julekort der skulle pakkes væk og derfor ikke var blevet sendt, men nu har jeg fået det, og selvfølgelig skal det vises frem som de andre er blevet
Det har nok lækre detaljer blandt andet nogle små "frimærketing" jeg lige skal kigge nærmere på - og en spændende måde at få integreret en tag i kortet

1 kommentar:

 1. Fint kort fra Anja. Og godt det endelig kom frem !
  Til Solveig: Ja. Blomsterkortet er til et medlem af kortgruppen.....i sidste uge....hihi. Nu må vi se, hvad der sker med de næste i gruppen.....??????
  Til Randi: Lige nøjagtig sådan sorterer jeg også fotos. Jeg har lavet mange fotobøger gennem årene, og jeg har også fundet ud af, at det er den eneste måde at danne sig et overblik over rækkefølgen. Jeg har jo også fra før festen, så vi er langt inde i bogen inden det hedder velkommen til gæster, velkomstdrink, velkomsttale.....og hold da op...... man kender de fotos ud og ind, inden man er færdig.
  Men tak for fiffet...
  God søndag.

  SvarSlet