mandag den 3. januar 2011

Bogæske-æskebog

En veninde har inviteret til fødselsdag med sushi og drinks på lørdag. Da jeg bad om en ønskeseddel, fik jeg at vide, at det havde hun ikke rigtig nogen af, så jeg måtte være kreativ... Ja, det er jo heller ikke noget problem, men jeg var godt klar over, at det var i valg af gave hun mente. Min første tanke var at købe en bog, da hun læser meget, men da hun også køber mange bøger selv, var det lidt svært at finde på noget. I stedet har jeg valgt at hun skal have Turen går til Rom, da hende og hendes mand skal derned i foråret.
 
For at det ikke skulle være for kedeligt, og fordi jeg godt kunne tænke mig at lave en "bogæske" har jeg valgt at lave sådan en til indpakningen. Jeg har forsøgt at holde den meget enkel, så den passer til sushi og drinks...Desværre tænkte jeg mig ikke helt om, da jeg skar i kartonnet, så jeg glemte at tage højde for, at der også skulle være en ryg, derfor "stumper" den i begge ender.

Kortet er lavet så det matcher æsken. Desværre havde jeg ikke mere af den grønne karton jeg brugte til bogen, så jeg måtte bruge noget i en lidt anden grøn farve.

Forsiden


Kortet åbnet

Bagsiden

5 kommentarer:

 1. Rigtig god ide og det ser også godt ud. Mon ikke den falder i god jord.

  SvarSlet
 2. Flotte ting både æsken og kortet :) Er vild med farverne.

  SvarSlet
 3. Hold da op...hvor flot :-)

  SvarSlet
 4. Åh det er så dejligt pg få lidt farver på igen..søde ting du har lavet

  SvarSlet