fredag den 12. november 2010

Mens jeg venter

Nu begynder der at ske noget. Værelset er malet, der skulle tre gange hvid maling til at dække det grønne. I skrivende stund venter jeg på møblerne. I morgen kommer Randi og hendes mand og hjælper med at samle møblerne og sætte dem på plads. Jeg tror jeg har alt hvad der skal til for at det bliver et rigtig godt scraprum.

Ihh hvor jeg altså glæder mig, jeg skal kun sove én gang mere.
5 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det spændende for dig....Men sikke et arbejde at male den grønne væg væk !
  Det ser nu meget stort ud det værelse, så der er da virkelig basis for at indrette. Bare du nu har scrapting nok.....LOL.
  Og så er du heldig at have al den hjælp.
  God weekend og arbejdslyst til dig.

  SvarSlet
 2. Det er et stort værelse, ca. 16 kvm. Jeg tror jeg har besluttet mig for, hvordan det skal se ud - har i hvert fald holdt ved den indretning, jeg planlægger, siden jeg fandt på den.
  Ja, det er skønt at have al den hjælp, ellers havde jeg ikke kunne klare det.
  God weekend til dig også

  SvarSlet
 3. Jeg er slet ikke misundelig...
  Det bliver da så skønt at få et rum helt for sig selv - og eventuelle scrapgæster! Men som aka siger: er du nu helt sikker på at du har scrapting nok???
  Jeg glæder mig til at se det færdig resultat!

  SvarSlet
 4. Jeg bor alene, så uanset hvad, så vil jeg have rummet for mig selv :-)
  Nej, jeg tror bestemt ikke, jeg har scrapting nok, men kender en god måde at klare det på - og så er det jo snart jul, så der kommer ikke til at mangle ønsker i år.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det bare et spændende projekt. Glæder mig til at se det færdige resultat. Dejlig at man kan hjælpe hinanden ;o)Jeg er meget misundelig, herhjemme kan jeg først må mit eget værelse når ungerne er flyttet hjemmefra om 5-7 år. KH 10na

  SvarSlet