onsdag den 17. december 2014

17. December


I søndags fik vi klaret årets julebag, jødekager og klejner, det sidste selvfølgelig efter Mormors gamle opskrift
Først skal der rulles og vrides


Og bagefter koges, og her er resultatet af dagens anstrengelser

I dag har vi været ude og købe juletræ, det gik tjept: parker, kigge på træer, vælge det første - og tilfældigvis også det bedste - juletræ, net og fod, betale altsammen gjort på 5 min. Det tog faktisk længere tid at få det bundet fast til taget

4 kommentarer:

 1. Så kan det jo godt blive jul i det lille hjem.
  Klejner er gode, og især efter de gamle opskrifter. (Vores er fra Eriks oldemor) i gamle dag...... For ikke så mange år siden, kogte vi klejner hvert år i december med vores store piger. Men der er ikke til at gennemføre mere.
  Og Tupperware underlaget er jo enhver husmors behov.

  I slap lige så let om ved juletræskøb som os. Dejligt at være heldig nogle gange.

  God aften.

  SvarSlet
 2. De ser lækre ud, dine småkager. Mums... og det gik da stærkt med at købe det juletræ. Vi dyrker juetræer og sælger hjemmefra. Det er sjovt at se, hvor nogle bare ikke kan beslutte sig. Men det er så en del af fornøjelsen at vælge. Og til sidst er de tilfredse og glade.

  SvarSlet
 3. Uh så kan det godt blive jul, når både træet og klejnerne er klar ha ha. Dejligt når det går nemt. Vi gider ikke et træ i år, da vi slet ikke er hjemme i jul, så det blev vi enige om at droppe.

  SvarSlet
 4. Dejligt med klejner. Jeg kommer sådan til at tænke på min Farmor. Faktisk skal vi bage julesmåkager her i weekenden. Måske vi skal prøve kræfter med klejner også :)
  Jeg er enig i, at de gamle opskrifter er noget særligt, men jeg tror nu stadig, at den bedste klejne, jeg nogensinde har smagt er fra vores lokale konditor. Den var slet ikke fedtet men i stedet lækker og lidt cremet. Svært at forklare, men nøj hvor den smagte!
  Juletræet skal også i hus her i weekenden. Der er jo ferie fra i morgen, og så skal der rigtig jules, da vi heldigvis har "fri" i denne weekend :)

  SvarSlet