onsdag den 23. juli 2014

Anderledes slægtstræ

For lang tid siden så jeg på Pinterest, at man kunne købe en tegning af et træ, man kunne bruge som slægtstræ, til f.eks. et bryllup, hvor gæsterne så satte fingeraftryk som blade/blomster på træet.
Jeg vidste med det samme, at jeg skulle have noget der mindede om det med til Nadja og Daniels bryllup. Jeg blev lidt nervøs, da jeg så at Nadja også pinnede det, så jeg måtte bede Randi sørge for, at hun ikke selv havde det med.

Træet og græsset er skåret ud på Sille, cykel og pindsvin er dies. Pindsvinet måtte jeg låne af Nadja,  det er en intern joke, at lige netop de skulle på.
Jeg havde Distress Ink, i grønne og lilla farver, med til aftrykkene,  - og jeg havde også en pakke vådservietter med. Det er med vilje, at jeg ikke har skrevet noget om navne, anledning og dato, da jeg synes det ville forstyrre billedet, og brudeparret kender jo godt alle oplysninger.


Gæsterne var heldigvis med på ideen, og det ser ud til, at alle fik sat deres aftryk. Her er det brudeparret som jeg fik indfanget, så de fik sat deres aftryk samtidig. 
Det færdige træ

2 kommentarer:

  1. Rigtig fed og sjov ide, som da lige er blevet gemt i baghovedet også, og resultatet blev bare rigtig flot. Godt gået,

    SvarSlet
  2. Hold da op hvor er det en fin ide (her pinnes)
    I har da godt nok haft jeres at holde øje med til det bryllup, men det ser sandelig også ud til, at I har haft styr på alt. Og husket alle de sjove små ting, der giver gode minder for de unge.

    SvarSlet