søndag den 16. juni 2013

Fødselsdagskort til AKA


Annette/AKA fra fødselsdagskortgruppen havde fødselsdag forleden og vi har selvfølgelig hver især sendt hende et kort

Randi:

Solveig havde pinnet kort, som var sødt og enkelt så det valgte jeg at lave, originalen fandt jeg her
Muren er en embossing folder, blomsterne fra gemmerne, bladene er fra en ny die jeg endelig fik prøvet, og cirklerne bagved har Sille sørget for


Solveig:

Jeg havde også pinnet det kort jeg fik lavet til Annette. Og jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være lilla. Der kom lidt flere "druer" på, inden det blev sendt. 

Endnu en gang tillykke med fødseldagen Annette, vi ved du er blevet fejret i flere dage

5 kommentarer:

 1. Det er to rigtig flotte kort, I har lavet til Annette!

  SvarSlet
 2. 2 rigtig søde kort, du her har lavet, og i gode farver begge to.

  SvarSlet
 3. Taaaaaaak.
  Ja det er faktisk hårdt at fylde år i min alder...hihi. Men skønt som det vælter ind med gaver, scrapsager og blomster... Men det med gaverne kender I unge jo også. LOL.

  Jeres kort er bare så fine. Jeg havde godt nok luret lidt på den ukendte punch Randi havde brugt.....Men så er det "bare" sillen, der har været i gang. Superflot og elegant.
  Solveigs kort er jo også bare så smukt, og farven var jo ikke nogen overraskelse. Ideen med klasen er genial, og blev vist frem i Hobbyboden i går hos Gitte, (foto på Iphonen)da vi talte om den bestemte blomsterranke, jeg absolut måtte købe med hjem. Ja, det er vist ikke første gang, du har været mig et dyrt bekendtskab, Solveig. LOL.
  Begge kort er lige til at lifte, og I har begge været så søde at vedlægge materialer, så jeg næsten er klar. Tusind tak - begge to.

  SvarSlet
 4. Super flotte kort og ideen med blomsterranken og ikke mindst druerne, er bare fin!

  SvarSlet