torsdag den 5. januar 2012

flere fødselsdagskort og noget andet end scrap

jeg har modtaget endnu 2 kort fra fødselsdagsgruppen, det første, der kom mellem jul og nytår, er fra Pipi64, et sødt kort i dejlige sommerfarver, og en sød lille blomsterpige
det andet er fra Rysse, og det er i dobbelt forstand, for det første nåede aldrig frem, men hun var så sød at lave mig et nyt. Det er en flot embossing på noget lækkert skinnende papir, i embossingen er der nogle små "dutter" der er blevet yderligere markeret ved at der er puttet noget pearl marker på (jeg har nemlig spurgt) og blomsterne har også fået et ekstra "drys"Det er blevet til andet end scrap, jeg havde flere steder på nettet set nogle flotte flettede tasker, og da vi fandt ud af at dem er Rysse rigtig dygtig til at lave, lokkede vi hende til at lave et lille "kursus" for Nadja, Solveig og jeg - og efter en ekstra "konsultation" (midt på hovedbanegården) fik jeg lavet denne taske af chips- og kaffeposer.Det er ikke svært at lave taskerne, men at skaffe materialerne (selvom familien har meldt sig til at tømme chipsposerne) man kan også lave dem af papir men så skal man først forsegle lapperne med tape - lidt mere tidskrævende men det giver også et flot resultat, jeg er igang med en taske lavet af udklip fra Børsen.


jeg var så heldig at være med til et stort arrangement hvor der blev serveret chips, så jeg skyndt mig at indsamle alle de tomme poser, og efter rengøring, udklipning og sortering var det bare at gå igang7 kommentarer:

 1. Velbekommen. Det er da det mindste jeg kunne gøre. Men det kan jo stadig være at det andet dukker op.

  Wauooo hvor ser de tasker bare flotte ud. Pas nu på, for man bliver bidt af det. Hvordan har du sat hanken på ?

  SvarSlet
 2. Fine kort - og godt alle kom i hus.
  Sikke fin taske du har fået dig. Man ser dem ret meget i gadebilledet efterhånden, og det er sjovt som man hurtigt kan genkende hvor materialet kommer fra. Bare pga bogstaver og farver.

  SvarSlet
 3. Dejlige kort du har fået.
  Skøn taske - nu er det jo en skam, at man ikke kommer på hovedbanen, så man kunne ha' deltaget i det kursus ;0)

  SvarSlet
 4. Fine kort du har fået.
  Super flot taske.

  SvarSlet
 5. Super søde kort, nr 2 er specialt, flot lavet:)

  SvarSlet
 6. godt de sidste kort kom i hus.. - gad godt at kunne flette tasker, men jeg kan ikke en gang flette en julestjerne, så jeg må hellere holde mig i skindet !!..

  Dejlig dag til dig .. Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 7. Vildt flot flet. Jeg kan forestille mig at det kræver noget tålmodighed. Søde kort også.

  SvarSlet