søndag den 30. oktober 2011

scrapsisters festival

Der har i hele denne måned været scrapfestival hos Scrapsisters jeg havde tilmeldt mig men ikke rigtig fået lavet noget, bla. på grund af den ordre til basar Solveig og jeg fik tidligere på måneden, og jeg burde egentlig nok have lavet nogle lygter i torsdags - men jeg havde meget mere lyst til at lave et lo som har rumsteret i hovedet på mig nogle dage - så sådan blev det.

Billederne har Solveig taget, det er mine døtre, og er en del af en billedserie som pigerne gav sammen med deres fætre, til deres farmor og farfar da de blev 70 i sidste måned.

Det er den yngste Nikita, til venstre og den ældste Nadja til højre
opsætningen har jeg til dels liftet herfra

alt materialet har jeg fået i månedspakke fra Love2Scrap de sidste par måneder. De grønne grene er lavet med en die jeg har lånt af Rysse.

jeg er måske lidt nærig mht. bare at lave lag-på-lag, så inden jeg limede det prikkede baggrundspapir på skar jeg midten ud, og det er blevet brugt til blomsterne, der er lavet med mine nye punch fra Panduro

3 kommentarer:

  1. Rigtig fint layout. Og der er da ikke nogen, der kan se, at der mangler et stykke papir inde mellem lagene. Men det giver en god virkning med alle de lag. Og så passer de fine blomster jo i mønsteret...
    Lækkert blomsterbånd under billederne af de smukke unge damer.

    SvarSlet
  2. Smart ide at spare papir på denne måde : ) flot Layout du har lavet , mange fine detaljer især det bånd under pigerne : )

    SvarSlet