søndag den 25. september 2011

2 x 70 års fødselsdag

I fredags blev mine svigerforældre 70 (jeps, de har fødselsdag samme dag) fredag holdt de åbent hus, og i går lørdag var familie og venner inviteret til traditionel frokost i telt i haven, og vi var rigtig heldige med vejret.

Vi gav gaver sammen med min svigerinde, og der skulle selvfølgelig et kort til, på grund af nogle dobbeltkøb m.m. endte de med at få en stavblender og 2 gavekort til Rødovre Centret, så heldigivs havde jeg en tut liggende til et kort med 2 lommer som de kunne være i. Da det jo var til dem begge ville jeg ikke bruge for mange blomster så det blev i stedet en vinflaske og et par glasFor 3 ugers tid siden havde min mand lovet at hjælpe med at fjerne en træstub i forældrenes have hvor teltet skulle stå, og jeg havde så slæbt det halve af værkstedet med så min ældste datter Nadja og jeg kunne lave bordkort, de er lavet med spellbinders no.1 der er foldet og blomsterne er TH die - og når der skal skrives bordkort er det rigtig praktisk at have en dekoratørelev ved hånden ;o)

Det blev også til 6 stk. menukort sommerfuglen er en MS Stewart og igen nogle TH blomster


8 kommentarer:

 1. Fantastiske bordkort - hvem der havde den håndskrift ;o)Godt i havde en god fest.
  Kh 10na

  SvarSlet
 2. Rigtig fint kort dRigtig sødt kort!!

  Hvor er det nogle søde menukort!! Det da en super ide..

  SvarSlet
 3. Super flotte bord og menukort. Håber I gemmer en jeg må se med fingrene. Og selve fødselsdagekort er het unikt fundet på.

  SvarSlet
 4. Super flot kort. Det er rigtig fine bordkort og menukort.

  SvarSlet
 5. Flot arbejde, og ja flot håndskrift, i er som altid myreflittig. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare flotte ting, I har lavet.
  De bordkort er bestemt værd at huske....til næste fest.
  Jeg ville også have valgt scrapperiet frem for havearbejde. hihi. Og rart med kvalificeret hjælp fra en deko.-elev. Superflot håndskrift. Der er bare nogen, der kan lære det...og så er der vi andre....

  SvarSlet
 7. Hvor er de da fine, kunne rigtig godt selv tænke mig at bruge dem til en fest jeg snart skal holde :-) kan du hjælpe mig med hvordan i gjorde?? ;-)

  SvarSlet
 8. undskyld, jeg havde ikke set dit spørgsmål før nu.
  Vi brugte bigshotten, og stansede først ud med spellbinders label no 1, den største i lilla
  derefter stansede vi ud i hvid med samme die men denne gang den næststørste og tapede de 2 sammen, og foldede dem derefter på midten.
  Blomsterne er lavet med en Tim Holz die, det er lavet i alm. farvet kopipapir flere lag blomster limet oven på hinanden, gjort våde og derefter krammet sammen, når de er tørre kan de rettes ud og fået en pæn facon
  Skriften har min datter stået for

  SvarSlet