lørdag den 9. oktober 2010

pyntning af cd-reol

Jeg har længe brugt en cd-reol fra Aldi (18,- kr.) til mine spellbinders, dies og div. stempler - men den var noget kedelig at se på - og det har jeg nu endelig fået gjort noget ved selve reolen blev beklædt med noget kraftigt mønsterpapir, en af Panduros egne serier
 reolen havde en lidt dum bredde, så for at spare lidt på papiret (eller for ikke at skulle forlænge det midt på) valgte jeg at skære det i 15 cm. og så istedet øge med en tunge kant, det er mini.scalloped cardstock stack fra DCW som jeg skar kanterne af, og det passede lige med at de kunne bruges til kant på selve reolen og 2 af skufferne.
Resten af kartonen brugte jeg til at lave de sorte scallop ovaler (Spellbinders) og en punchet kant til de 2 sidste skuffer

Labels til indhold blev printet ud på kraftigt karton, skåret med en lidt mindre scallop og derefter sat fast på den sorte.

Som det måske kan anes er den sorte scallop puttet ned i en lille lomme, det er for nemmere at kunne ændre på indholdet uden at skulle lave det hele om. Lommen er lavet af et lille stykke plastic der fjernes fra de cd-lommer jeg opbevarer tingene iog sådan står indholdet nede i selve skuffen. Cd-lommerne er måske ikke de optimale (der skal klippes en lille kant af) men det er dem vi har stående et par 100 af herhjemme, så de skal bruges før jeg går ud og investerer i nogle nye :o)


2 kommentarer: