fredag den 11. juni 2010

Æsker til teenagere

Min datter skal i morgen til 2 x 18 års fødselsdag, og begge piger ønsker sig "dulle-grej", det blev indkøbt, men jeg synes der skulle gøres lidt ud af indpakningen, og var begyndt at tænke på at kreere en æske af en art, da jeg så på Anne Thormoses blog at hun havde lavet nogle lækre æsker, og endda med link til en vejledning - besluttede jeg mig for at det var sådan et par æske jeg skulle lave - måtte dog ændre i målene så de passede med gaverne.

Jeg har brugt æske/skilte karton fra Panduro, det har jeg ikke prøvet at arbejde i før, men det var ret lækkert at have med at gøre, bortset fra at den ikke kan gå i min skæremaskine :o(

Den første æske, er også den største, jeg har malet alle kanter og siderne med sort, for det passede til papiret, der har en masse "udsagn" som chocoholic, amizing m.fl.Blomsterne købte jeg på SAM - de har store har fået en gang sværte, og de små har jeg stemplet på med et tekststempel. Jeg fik det afpasset så jeg ikke gemte teksten "shopaholic" - men har i stedet prøve at ramme det ind med et hjerte i guld-stickles, men jeg skulle nok have brugt nogle bling-sten i stedet for så havde det nok været tydeligere.


Og her er den færdige æske klar til at blive fyldt


Den anden æske er noget mindre (gaven skal ikke være så stor da min datter kun kender hende lidt).
Jeg har brugt noget papir med en stor bort forneden på papiret, men ved at tænke mig lidt om inden jeg skar, kunne jeg få bort både på for og bagside og låget endte også med en bort, taget fra den anden ende af papiret

 

Der var swirvler i selve mønsteret så den ene har jeg fremhævet med noget sølv-glimmerlim (ønsker mig perfect pearls) et par blomster, et par nåle og lidt blade og vi er klar.


Her er begge æsker ved siden af hinanden, den store er 20 cm høj, og den lille 12


og her er de indpakket og med kort, stanset ud med spellbinders label no 1

4 kommentarer:

  1. som 18-årig pige kan jeg bare sige: lækkert! Dem ville jeg i hvert fald blive glad for ;)

    SvarSlet
  2. Skønne æsker, de ryger ind på værelserne sammen med gaven er jeg sikker på. Tøser i den slder (og måske også vi andre LOL) elsker den slags ting.

    SvarSlet
  3. Hvor ser de bare flotte ud!!!

    SvarSlet