fredag den 29. oktober 2010

Fødselsdagssæt

En veninde har fødselsdag og ud over gaven, synes jeg at hun også skal have et "fødselsdagssæt" bestående af en post-it mappe, en æske med fyrfadslys og en æske tændstikker.


Stemplet er fra Hero Art, den lilla farve er Distress Ink. 

tirsdag den 26. oktober 2010

Blogcandy

Flot flot blogcandy - den måtte vi bare gøre et forsøg på at vinde, hos Feline Playful, kryds fingre for vi vinder


lørdag den 23. oktober 2010

Slægtsbog

Vores far fejrer sin 70 års fødselsdag i dag. I den anledning har vi lavet en bog til ham over hans slægt fra Færøerne.

Det har været ret sjovt og til tider udfordrende at lave. Solveig har efterhånden så meget styr på slægten, at hun kan fortælle, hvem der hører til hvor og hvilket år de er født :-)



Randi måler for at få et slægtstræ til at kunne gå op


 
En af oversigterne


Det er med at holde tungen lige i munden

Forsiden - bogstaverne er Tim Holtz grungeboard med Vintage Photo stempelfarve og klar embosing

Oversigt over vores oldeforældre - der er udklip af kirkebøgerne fra deres dåb og vielse, forsiden af avisen der udkom tættest på deres fødsels - og et billede af huset de boede i.

To af vores farmors søskende. Til højre er der billede fra hendes konfirmation

Siderne for vores farmor - da Solveig var på Færøerne fandt
hun karakterer fra folkeskolen, de skulle selvfølgelig med



Oversigt over forfædre, til begge vores oldeforældre

Min farmor og hendes søskende. Farverne under nogle af dem,
går igen på siderne med deres børn, børnebørn mm.



De to sidste sider, med et STORT stamtræ

Her er alle sider slået ud - på de må gule sedler, står navn og fødselsår

Sådan ser de små oversigt ud - dette fra vores oldeforældres bryllup 


Der er en smule symbolik i bogen. Kartonen er købt på Færøerne. Mønster papiret har Randi fået af sine døtre og Randis ældste datter har været med til at lave den.

Vi er meget spændte på, hvad vores far synes om det, men er ikke i tvivl om, at han bliver rigtig glad. Og om ikke andet har vi haft det rigtig sjovt og hyggeligt mens vi lavede den. 

søndag den 17. oktober 2010

Nye stempler

Som tidligere nævnt fik jeg, i sidste uge, nye stempler. Alt andet blev sat til side og jeg gik i gang med at lege




Stemplet er embosset - den lilla bagside er en blanding af
Distress Ink. Dusty Concord og Perfekt Pearls

torsdag den 14. oktober 2010

Til og fra kort

Jeg har lige fået nye stempler fra Hero Art - det ene er det der hedder Snowglobe. Da jeg så det fik jeg ideen til disse til- og fra kort. Jeg måtte klippe i selve motivet, men det synes jeg ikke gør noget.



tirsdag den 12. oktober 2010

æske og kort

Min datter skal til en 20 års fødselsdag hos en veninde der skal have et hjemmelavet armbånd, og hun spurgte om jeg ikke ville lave en æske og et kort - og det måtte gerne være pink!

Jeg kiggede papirerne igennem og det eneste jeg kunne finde var noget med nogle meget voldsomme mønstrede felter på som jeg bare var sprunget over, indtil jeg fandt på at skærer de enkelte felter ud - det hjalp, så både det prikkede og det stribede er fra samme ark papir og jeg har stadig et par felter og en bort tilbage.

Først æsken meget enkel og uden for meget pynt


blomsterne er nogle jeg købte sidste år og har haft svært ved at få brugt - men her passer de fint

jeg er blevet rigtig glad for de små kort lavet af spellbinders label no. 1 - har set dem hos Karina der er rigtig god til at lave dem (og mange andre ting også for den sags skyld)

Og jeg fik brugt lidt flere blomster - både dem på æsken og dem på kortet har fået cacao-glimmermist men det ses vist ikke rigtig på billederne.


og her det samlede sæt

lørdag den 9. oktober 2010

pyntning af cd-reol

Jeg har længe brugt en cd-reol fra Aldi (18,- kr.) til mine spellbinders, dies og div. stempler - men den var noget kedelig at se på - og det har jeg nu endelig fået gjort noget ved



 selve reolen blev beklædt med noget kraftigt mønsterpapir, en af Panduros egne serier
 reolen havde en lidt dum bredde, så for at spare lidt på papiret (eller for ikke at skulle forlænge det midt på) valgte jeg at skære det i 15 cm. og så istedet øge med en tunge kant, det er mini.scalloped cardstock stack fra DCW som jeg skar kanterne af, og det passede lige med at de kunne bruges til kant på selve reolen og 2 af skufferne.
Resten af kartonen brugte jeg til at lave de sorte scallop ovaler (Spellbinders) og en punchet kant til de 2 sidste skuffer

Labels til indhold blev printet ud på kraftigt karton, skåret med en lidt mindre scallop og derefter sat fast på den sorte.

Som det måske kan anes er den sorte scallop puttet ned i en lille lomme, det er for nemmere at kunne ændre på indholdet uden at skulle lave det hele om. Lommen er lavet af et lille stykke plastic der fjernes fra de cd-lommer jeg opbevarer tingene i



og sådan står indholdet nede i selve skuffen. Cd-lommerne er måske ikke de optimale (der skal klippes en lille kant af) men det er dem vi har stående et par 100 af herhjemme, så de skal bruges før jeg går ud og investerer i nogle nye :o)






fredag den 8. oktober 2010

Gave til far

Vores far fylder 70 år i dag - STORT TILLYKKE

Han ønsker sig penge til et objektiv til kameraet, så det får han.
Det er lidt kedeligt bare at give penge, så der skulle pyntes en æske og laves et kort, onsdag aften satte vi os sammen med Randis ældste datter Nadja og gik i gang.

Der måles og overvejes


Pengene skulle have fin sløjfe på




og sådan blev resultatet, papiret er fra Graphic 45, da der var plads til en hilsen inden i æsken blev vi enige om ikke at lave noget kort. Selve æsken er fra noget elektronik vi købte for noget tid siden, og da den er lukket med magneter tænkte jeg at den må kunne bruges til noget på et tidspunkt